Back to Question Center
0

סעמאַלט שאַרעס "Google My Business" Essentials יעדער סעאָ טשאַמפּיאָן מוזן וויסן

1 answers:

Sastra unggal item hiji konsumen rata hayang bisa dibeuli online. rata ieushopper ieu manja keur pilihan dina unggal item sareng rébuan sellers competing maturan produk online dina waktos anu sareng.

Palanggan The Kasuksesan Manager of Semalt Digital Services, Frank Abagnale, ngécéskeun mana shopper online dimimitian untying tungtung leupas ieu.

Dimana mun Dimimitian

Dina 2016, hiji ulikan konsumen online dilakukeun ku Harita Power ngadegkeun éta palingpembeli online dimimitian milarian maranéhanana pikeun item pikaresep dina duanana Amazon sarta Google. dimungkinkeun dina ngoleksi 35% sadaya shoppers ngajajal jeung urutnyokot bagian 38%. Nya kitu, 21% tina shoppers milih dimimitian milarian maranéhanana di website e-commerce ritel pakait sareng merek husus.Di sisi séjén, eBay mawa 6% tina grup ieu salaku pasaran maranéhanana pilihan. Papanggihan dijieun pikagumbiraeun di pasar, sanggeus geusdileupaskeun ku sungut reputable nu specializes di ulasan berharga, ratings sarta jasa sual-na-jawaban. laporan maranéhanana utamana massanadipikaresep ti pamaén e-commerce kayaning marketers digital.

The akurasi papanggihan Power Harita 'satuluyna vindicated engké taun anu sarua lamunComscore dilakukeun studi skala badag ti kabiasaan konsumen. survéy teu ukur factored dina lalampahan milarian shoppers online tapi ogépamakéna offline. Dina timuan maranéhanana, 27% tina shoppers tos ka Amazon pikeun lalampahan balanja heula maranéhanana..mesin pencari sah ngoleksi 15%salaku eureun heula pikeun shoppers. Narikna, 13% responden tos ka toko pangecér husus keur balanja item maranéhanana pikaresep kuséjén 14% balik ka situs web pangecér husus. Pangecér aplikasi mobile ogé reflected dina survey di 4%. Millennials kungsi konsisténleuwih sering dipake tinimbang luhur keur balanja online ti shoppers heubeul. Hijina bédana noticeable antara dua survey téh skor low ti pilarianmesin di dieu.

Tapi, kami datang ka kacindekan tina optimasi search engine alam jeungAmazon salaku platform perdana pikeun pamasaran digital, nyieun minat sarta ngarobah lalulintas kana jualan. Ieu oge tempat pikeun cut-tikorokompetisi dina bentuk marketing na jualan perang gedena PPN tinggi. Masih dina angka, usaha bisa ngungkit kana dua platform ieubisa kalayan gampang ngahontal sarta pangaruh nepi ka 73% ti ruas target pasar maranéhanana di unggal produk. Hiji conto prima bakal jadi sapatu hiji ranking luhur lalakiWebsite dina Google. ramatloka ieu bisa kalayan gampang nyieun minat 35% tina shoppers online on Google sarta séjén 38% dina Amazon. angka ieungagambarkeun jutaan dollar dina bisnis jeung akibatna kauntungan.

vonis

amalan SEO baris mantuan usaha online ngaoptimalkeun rankings maranéhanana dina duanana Amazontur neangan alam. Tujuan konci dieu nyaeta pikeun intercept tur ketok shoppers online katuhu dina mimiti lalampahan balanja online maranéhanana. kangahontal ieu, anjeun kudu Kaca produk lengkep kumplit jeung eusi kualitas jeung déskripsi produk cukup sarta akurat. eusi téhraja di SEO jadi Anjeun teu tiasa badami dina kualitas data jeung déskripsi Anjeun pake.

Leungit dina kandungan, ngasupkeun kecap konci sasuai jeung kecap anu digunakeun dina produkeunteung pedaran eta frasa konsumén Anjeun pake pikeun ngajelaskeun brand Anjeun atawa produk. Ogé, sangkan harga, pangalaman klien, sarta ulasan ditingalimun rojong dina konversi jualan. Strategi sarua lumaku for jaba e-commerce sanajan Sajaba salah bisa ningkatkeun on jembar,prasarana, sarta pamaké-pangalaman tina website.

November 27, 2017
סעמאַלט שאַרעס "Google My Business" Essentials יעדער סעאָ טשאַמפּיאָן מוזן וויסן
Reply